יום רביעי, 26 בפברואר 2014

כישרון חשוף

   בשנת 96' הוציאה להקת Alice In Chains אלבום אנפלאגד. זאת היתה הזדמנות נדירה עבורנו להחשף לכשרון העצום שהיה בלהקה הזו, ללא מסיכות, ללא דיסטורשנים וללא כל הסחה אחרת. פשוט להקשיב ולראות באופן נקי ממה הלהקה הזו עשויה.



   בעיצומה של תקופת השגשוג של סצינת הגראנג' בסיאטל, בשנת 87', חברו יחדיו ליין סטאלי וג'רי קנטרל והרכיבו סביבם את להקת אליס אין צ'יינס. הלהקה החלה להופיע במועודנים קטנים, זכתה להצלחה וצברה קהל מעריצים שעקב אחריה לכל ההופעות. הסגנון שלהם היה קצת אחר מלהקות הגראנג' של אותה תקופה. הסאונד של הלהקה התאפיין בגוון יותר קשוח ממרבית ההרכבים שצמחו בסיאטל, אך יחד עם זאת, שילבה אלמנטים אקוסטים כמעט בכל האלבומים (להוציא אולי את הראשון). למרות הייחוד שלהם בסגנון השירים, הדבר המזוהה ביותר עם הלהקה, מעל לכל ספק, הוא הקול הכובש של ליין סטאלי. אל הקול הגדול הזה, חבר בשירים רבים ג'רי קנטרל ליצירת הרמוניית קולות מהפנטת (בחלקם הוא אף שימש כסולן ראשי).



   עד שנת 96', הספיקה הלהקה להוציא שלושה אלבומי אולפן מלאים ושלושה אלבומי EP. הופעת האנפלאגד הייתה הופעתו הראשונה של ליין סטאלי על במה מזה כשנתיים וחצי. סטאלי, ששקע לדיכאון עמוק ולצריכת סמים עמוקה עוד יותר, נעלם מעין הציבור לתקופה ארוכה. ייתכן שהיעדרות זו, היא שיצרה את האווירה המיוחדת באלבום האנפלאגד. העיבודים האקוסטים לשירים הכבדים והרועשים של הלהקה השאירו לנו המאזינים רק את תמצית הלהקה, בלי מניפולציות. הרמוניית הקולות של סטאלי וקנטרל נמצאת בשיאה ושירים רבים נשמעים פתאום כאילו בכלל כך הלהקה התכוונה להקליט אותם. הדבר שהכי תפס אותי באלבום הזה, הוא האופן שבו העוצמה שקיימת בשירים המקוריים נשמרת גם בגירסתם האקוסטית. לעיתים, גרסאות אקוסטיות לשירי רוק מוציאות מהשירים את העוקץ, אך לא כך הדבר באלבום הזה. העוקץ נשאר ואף התחדד עוד יותר.

   גם אחרי ההופעה הזו, סטאלי לא הרבה לשוב לבמה ולמעשה, עד למותו ב 2002, הופיע פעמים בודדות בלבד. במשך חצי מההופעה סטאלי מרכיב משקפי שמש כהים במיוחד, כאלו שאפשר רק להניח שמאחוריהן יש זוג עיניים. כשהוא בלי המשקפיים, עניו עצומות והוא בקושי מתבונן על המתרחש (בשיר Sludge factory הוא מתבלבל לחלוטין במילים והם נאלצים להתחילו מחדש). לצערנו, כבר לא נזכה לראות את סטאלי מופיע. לשמחתינו, לפני שהוא נפרד, הוא השאיר לנו את האלבום המיוחד הזה.

השיר No Excuses מתוך האלבום המדובר, אשר יצא ב EP השני של הלהקה שראה אור ב 92', מציג נפלא את שילוב הקולות של השניים. הנה הוא כאן:






יום ראשון, 23 בפברואר 2014

להזיז קירות

אני זוכר את זה ממש טוב.
הייתי בן 14, פחות או יותר, והתחלתי לשמוע מוסיקה באופן אקטיבי. התעניינתי בשירים שתפסו לי את האוזן וחיפשתי כל שבב מידע אפשרי על הלהקות שמשכו את תשומת ליבי. אפילו הלכתי לראשונה לטאוור רקורדס בקניון הזהב וקניתי שני דיסקים.
MTV היה בשיא גדולתו בשנת 97'. באותה התקופה, להבדיל מאיך שזה היום, התוכניות והסדרות היו בשוליים ואת עיקר לוח השידורים תפסו השירים (כמתבקש מערוץ שנקרא Music Television). בימי שישי, אם לא היינו יוצאים לקניון (הזהב), הייתי מחכה בסבלנות לתוכנית הרוק שהתחילה בחצות וממש משתדל להשאר ער עד לסופה. אני אפילו זוכר את הבאז שהיה בארץ כשעדן הראל החלה להגיש את התוכנית המרכזית בערוץ. אין ספק, MTV הכתיב את סדר היום במוזיקה הפופולארית.
 
 
 
ואז יום אחד זה קרה... בעודי צופה לתומי בערוץ, עלה הקליפ של Jamiroquai לשיר Virtual Insanity. וואו, לא הבנתי איך עשו את הדבר ההיסטרי הזה. הספה שבחדר זזה לכל הכיוונים והבחור ששר (AKA Jay Kay) מתחמק ממנה באלגנטיות פעם אחר פעם. כאילו הוא משייט בחלל החדר. חוקי הפיזיקה לא קשורים אליו בכלל. ראיתי את הקליפ עשרות פעמים (ככה זה היה - קליפ מצליח היה מנוגן 5 פעמים בשעה) ולא הצלחתי לפצח את הקסם של הדבר הזה. הייתי מרותק, איך זה עובד!?
אחרי כמה שנים נדמה לי שראיתי איזו תוכנית שהסבירה שבעצם הכל זז חוץ ממנו, שבשבילי זה היה קצת כמו לגלות שהגלובוס הוא סטאטי והגלקסיה מסתובבת (או משהו כזה).


 
 
באותה תקופה, כל שיר או הרכב שלא ניגנו רוק נתפסו בעיניי כדבר איום ונורא. פגיעה במולדת. שחס וחלילה לא ינגנו לידי פופ או (השם ישמור) מזרחית. לכן כשהלכתי לחנות להקשיב ל- Travelling Without Moving , האלבום מתוכו לקוח השיר, לא נתפסתי למוזיקה והוא נשאר בחנות. רק לפני כמה שנים נתתי לו הזדמנות נוספת והיום האלבום מתנגן אצלי באופן דיי קבוע. זהו אלבום פ'אנק/פופ/רגאיי/דיסקו/ (תזרקו מה שבא לכם) שזורם לי נהדר גם כמוסיקת רקע, כמוסיקה לעמידה בפקקים או בכל פעם כשבא לי לשמוע מוסיקה שעושה לי טוב. האלבום גם כולל את הלהיטים הנהדרים Allright ו Cosmic Girl אך חייבים להודות, הקליפ הזה, בשילוב עם השיר המצויין, מתעלה על כולם.
הנה הקליפ החד פעמי, בטוח שזה יזרוק אתכם אחורה כמה שנים:
תבלו!

יום רביעי, 19 בפברואר 2014

איבּנים מתגלגלים

   אומרים שיש בשנים האחרונות טרנד חדש - להוציא אלבומים בהם מולחנים שיריהם של גדולי המשוררים מתור הזהב של יהודי ספרד. לא בטוח שארבעה אלבומים, אולי חמישה, מצביעים על טרנד. מה שבטוח, ממה ששמענו עד כה, אני אומר ברינג-איט-און!
מכיוון שאני לא רוצה להתפזר, אתמקד בשני האלבומים שזכו לתשומת לב רחבה יותר (באופן יחסי, כן):
 "מה לאהובי" - נקמת הטרקטור מלחינים את שיריו של רבי משה אבן עזרא.
"אבן גבירול" - ברי סחרוף ורע מוכיח עם להקת אדומי השפתות מלחינים את שיריו של רבי שלמה אבן גבירול.




נקמת הטרקטור - מה לאהובי

   מבין כל האמנים שנגעו בחומרים מהתקופה המדוברת, חברי נקמת הטרקטור יאהבו הכי פחות את השיוך שלהם ל"טרנד". זאת משום שכבר בשנות ה- 90 הם שילבו פיוטים ספרדיים ביצירותיהם וכן בהופעות החיות. אלבום הבכורה שלהם שיצא ב 1990, כלל את הפיוט "אדון הסליחות" ואף שולב באלבום ההופעה האקוסטית (המעולה).
נקמת הטרקטור ידועה כלהקה שאינה מתחנפת ובעלת קהל צנוע שהולך איתה שנים ארוכות. גם בפרויקט זה, הלהקה שומרת על הקו המקצועי שלה ומציגה אלבום רוק אתני המשלב אלמנטים ערביים, שאינו עושה פשרות ואינו מנסה להנגיש באופן מתחנף את הטקסטים כבדי המשקל של רבי משה אבן עזרא - פילוסוף, פייטן ומשורר יהודי. אבי בללי מצליח בצורה אינטיליגנטית מאוד להפוך את הטקסטים המורכבים לשירי רוק מעולים, חלקם קלילים יותר וחלקם קצת פחות.  השיר הנועל את האלבום נקרא "אל נורא עלילה" והוא אחד הפיוטים המפורסמים (אם לא "ה"), הלקוח מתוך תפילת הנעילה של יום כיפור. למטאליסטים מבינכם - כן, זה גם שמו של אלבומם השני של אורפנד לנד, בו הם מבצעים את הפיוט "אל מאוד נעלה" החאלבי. "מה לאהובי" גם כולל שיתוף פעולה מוצלח מאוד עם יורם חזן (כנסיית השכל) בשיר הנקרא "שתה אחי" שהוא אחד השירים הטובים באלבום. אם תרצו להאזין לאלבום במלואו תוכלו לעשות זאת כאן. בנתיים, הנה השיר הסוגר את האלבום - "אל נורא עלילה".




אדומי השפתות - אבן גבירול

   ברי סחרוף ורע מוכיח הלכו על שיריו של רבי שלמה אבן גבירול. הפרויקט התחיל בפסיטבל העוד ב 2007, אז הופיעו השניים עם חברי להקה המנגנים על מספר רב ומגוון מאוד של כלי נגינה. לאחר שראו כי התוצאה של המפגש הזה הולידה יצירה מעניינת, החליטו להקליט אלבום יחד. גם ברי, כמו נקמת הטרקטור, אינו מנסה לכפות על עצמו לחנים יהודיים מסורתיים בכדי להצדיק את הטקסט. השירה שלו נשארת אופיינית והלחנים רוקיסטים במהותם. לצד בס, תופים וכלי נגינה מערביים מודרנים, משלבים אדומי השפתות גם כלים כמו דאף (סוג של תוף פרסי) וקמנצ'ה (כלי מיתר הנראה כמו שילוב של כינור וסוכרייה על מקל). האלבום הוא חגיגה של צלילים, קולות ומקצבים שנעים מאווירה שמחה ומסיבתית (כמו השיר שפותח את האלבום) לאווירה כבדה ואפלה המתיישרת עם הטקסטים המתייסרים של אבן גבירול. דוגמא לכך ניתן למצוא בשיר "מליצתי בדאגתי הדופה", שיר ייסורים בו מתאר המשורר את ההשפעה המייסרת והמדכאת שיש ללב על הנפש.
   אנקדוטה מעניינת נוספת לשיר, היא הקישור שלו למאיר אריאל, שאהב להתכתב בשיריו עם משוררים לאומיים. המופרסם מבינהם הוא הקשר בין השיר "שדות גולדברג" (ילדתי שלי) ל "האומנם" של לאה גולדברג (המוכר בביצועו ע"י חוה אלברשטיין). הופתעתי לגלות שגם "טרמינל לומינטל" הוא כזה ולמעשה מתכתב עם השיר הנ"ל של אבן גבירול. הטקסט המתכתב משירו של מאיר אריאל, הוסף ע"י ברי לשיר של אבן גבירול ואפשר ולזהות אותו נלחש לקראת סוף השיר (כבר יותר קל הלחץ על העין השטופה השלופה הקלופה ....).
אל תתאמצו אני מלקנז' לכם את השיר כבר עכשיו:




אין ספק שמדובר בשני אלבומים מסקרנים ומיוחדים, שהפכו אצלנו לבני בית.
אם תצליחו לתפוס את אחד מהפרויקטים האלו בהופעה חיה, זה יהיה רווח אדיר שלכם (מניסיון).

תבלו!

יום ראשון, 16 בפברואר 2014

Calling Jamaica

והפעם שיר שבא לי טוב.
השיר לקוח מתוך Automatic For The People, השייך כמובן ל R.E.M. האלבום יצא בשנת 92' ואם אני אוכל לתת לכם עצה אחת לחיים, היא תהיה - תדאגו שהאלבום הזה איתכם תמיד. בנייד, בטאבלט, במחשב או כל דבר אחר. מצידי תקנו תיבת נגינה.

הצעה - לפני שאתם ממשיכים לקרוא, תפעילו את השיר ברקע.

בהזדמנות אחרת אולי נדבר על האלבום כולו, אבל הפעם נתמקד בשיר אחד. השיר נקרא Calling Jamaica. אתם כנראה מכירים אותו כ- The Sidewinder Sleeps Tonite , כיוון שכך הלהקה קראה לו, אבל בסקר שנעשה בשנת 2010 בבריטניה, בנושא השירים שהכי אי אפשר להבין כלום ממה שהזמר שר בהם, השיר הזה קיבל 40% מהקולות!! ארבעה מכל עשרה אנשים אמרו שהם יכולים להשבע שמייקל סטייפ, הסולן, שר בפיזמון Calling Jamaica.  מה שהוא באמת שר בפזמון זה "Call me when you try to wake her up", אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך ולפזם לעצמנו קריאות לג'מיקה. יה מאן!




   השיר נכתב בגוף ראשון ומתאר את מייקל, כאשר הוא ממתין בתא הטלפון, עד אין קץ, לשיחת טלפון ממישהי. כיוון שהשיחה ממאנת להגיע, הוא נעזר בחבר/שליח שינסה למצוא אותה ולהעיר אותה, בכדי שתתקשר או שלפחות תענה. מכאן והלאה, את הפירוש בנוגע למי זאת המישהי הזאת, אפשר לבצע בשני אופנים - אהובתו או הדילרית שלו. הדרך שבה הוא מתאר את ההמתנה לשיחה ואת מה שעובר עליו תוך כדי כך, נעשית לעיתים בצורה רומנטית ואישית ולעיתים בצורה נוירוטית ואובססיבית. החזרה על מילים בתוך חלק מהמשפטים בשיר, נותנת תחושה של חוסר קוהרנטיות. יחד עם זאת, הוא מציע לה לנשק לו בתחת (הוא כועס) ואז דואג מייד שהיא תבין שהוא צוחק, כדי שלא תפגע. בהמשך השיר הוא מתפכח, אולי מאהבתו הנכזבת או אולי מהסם שנמצא מחוץ להשיג ידו, משהתפכח, הוא יכול לעבור מג'אנק פוד, לאוכל שהוא באמת אוהב. הדיכאון מתחיל לפוג והוא חוזר להשקיע בעצמו. מייקל מציין את המאכלים שהוא אהב בתור ילד ואת הספרים שהוא אהב לקרוא. יש עוד אזכור משעשע בשיר לילדותו של מייקל - כשהוא מתאר את הדברים שהוא אהב, הוא מציין, בין היתר, את סופר הילדים Dr. Seuss. כילד, הוא לא הצליח להגות את שמו של הסופר כמו שצריך וגם בהקלטה הוא משבש את השם באותו האופן. השיבוש הזה בהקלטה גרם לו לצחקק, והצחוק מופיע בשיר (לחדי אוזן -בשניה 2:33 בשיר).
השיר מסתיים בחזרה על הפזמון, שבו הוא מבקש מהחבר, להתקשר אליו כשהוא יצליח למצוא ולהעיר את אהובתו (ולא להתקשר לג'מיקה). אולי מנסה לומר - יש דברים שאי אפשר להגמל מהם.




אז הנה השיר, מקווה שיבוא לכם טוב כמו שהוא בא לי. לא לשכוח מחר בבוקר, לפני שיוצאים לעבודה, לקחת איתכם את האלבום. יש בו שירים לכל מצב רוח.

תהנו!


יום רביעי, 12 בפברואר 2014

Robert Randolph

    כשתקשיבו למוסיקה של Robert Randolph אני מבטיח שבאורח פלא, הראש שלכם יתחיל לזוז.
הסיבה לכך היא נורא פשוטה, אם אתם קוראים את השורות האלו, כנראה שאתם נהנים להקשיב למוסיקה (מי לא בעצם) ומי שנהנה ממוסיקה, לא יכול לעבור הלאה על הבחור הזה.



   למעשה, זה מה שקרה לי ב 2005. הגעתי לפסטיבל מוזיקה מאוד גדול במילווקי, בכוונה ללכת לראות את MOBY. כיוון שהוא עלה להופיע רק בערב, והיו לנו כמה שעות לשרוף, העברנו את הזמן בדילוג מבמה לבמה. חבר שגר בארה"ב אמר לי שחייבים להגיע להופעה של רנדולף ושאני הולך לאהוב את זה מאוד. צדק. ההופעה שלו הייתה מחשמלת ולמרות שהיה אמצע היום, זאת היתה מסיבה שמחה ותוססת. רנדולף ולהקתו, The Family Band, ניגנו פ'אנק-סול-רוק קיצבי וסופר אנרגטי שלא השאיר אף אחד אדיש.
הדבר הכי מיוחד בלהקה לטעמי הוא הכלי עליו מנגן רנדולף - Pedal Steel Guitar .זהו סוג של גיטרה, עליה הוא מנגן בישיבה כאשר המייתרים מסודרים בצורה אופקית. בנוסף יש לו פדל לרגל, שאיתו הוא יכול לשחק עם הצליל שהגיטרה מוציאה. על אצבעות יד ימין הוא מרכיב מפרט, ביד שמאל בר מתכת שמחליק על המייתרים, והוא פשוט עף על הדבר הזה. הצלילים שרנדולף מוציא מהגיטרה שלו, גורמים לכל גיטרה "רגילה" להשמע קצת פחות מגניבה. על הכלי הוא למד לנגן כשהיה ילד, עת נחשף בעיקר למוסיקת כנסיות. ההשפעה של סגנון הגוספל עדיין מורגשת מאוד בשירים.



 רנדולף והלהקה, שמורכבת בחלקה מבני משפחתו של רנדולף, החלו לנגן יחד ב2001. שנה לאחר מכן הוציאו את אלבומם הראשון, שהוקלט כולו בהופעה חייה. אלבום האולפן הראשון שלהם, Unclassified, יצא ב2003 והוא שהביא ללהקה את הפריצה הגדולה. האלבום הוא תצוגת תכלית של היכולות של רנדולף על הגיטרה. הנגינה המיוחדת והכובשת של רנדולף משכה את תשומת ליבם של רבים, בינהם אריק (הוא אלוהים) קלפטון. עד כדי כך משכה, שקלפטון הזמין את הלהקה לתור איתו בסיבוב ההופעות שלו כמופע החימום. שלוש שנים לאחר מכן, קלפטון התארח באלבומם השלישי Colorblind. באלבום זה הלהקה מארחת אמנים נוספים (דייב מת'יוס לדוגמא) והוא משלב קצת יותר מקצבי רוק בחלק מהשירים. שני האלבומים האלו נהדרים, והשינוי הקטן בסגנון ביניהם מעניק להם ייחודיות וגיוון.

אוקיי, סקרנים? אז הנה השיר הפותח מאלבום האולפן הראשון, שמייצג היטב את האווירה והסגנון שבאלבום כולו:
Robert Randolph - Going In The Right Direction


וזה שיר מתוך אלבום האולפן השני, שזכה להצלחה רבה בארה"ב ב2006:
Robert Randolph - Deliver Me



מקווה שזזתם!

יום שלישי, 4 בפברואר 2014

בלאנדרבאס

   לפני הכל, חייבים להודות שהשם של האלבום המדובר, בלאנדרבאס, הוא מסוג השמות הקליטים האלה שלאחר הפעם הראשונה שהצלחת להגות אותם כמו שצריך, זה פשוט נחרת בזכרון. בלאנדרבאס. או Blunderbuss. לא?



   זהו אלבום הסולו הראשון של ג'ק וויט הידוע בעיקר בתור הצד הגברי מ The White Stripes. לאחר שהצמד הפופולרי הפסיק לתפקד, גם בתור צמד (התגרשו) וגם בתור הרכב, פנה ג'ק ליצירה עצמאית. עכשיו, אומנם אין לי שום דבר רע להגיד על גרושתו, אבל ברמה האגוצנטרית בלבד, אני מבסוט מאוד מאיך שהתפתח הקשר שלהם. אלבום הסולו הראשון של ג'ק וויט, שיצא ב 2012, הוא יצירה סוחפת של רוק- בלוז. על האלבום שוררת אווירת פולק/קאנטרי אמריקאי, עם קלידים דומיננטים בחלק מהשירים, שילוב שאני מאוד אוהב. האלבום מצליח להכיל בלדות טובות (שיר הנושא Blunderbuss ו- On and On and On לדוגמא) לצד שירי רוק בועטים שגורמים לי תמיד להגביר את הרמקולים, ללא קשר למצב האפס שלהם.

   אם אהבתם פעם אלבום של The White Stripes, או אפילו אם רק אהבתם שיר שלהם (נגיד Seven Nation Army. רק נגיד, ברור שאתם מכירים עוד!) , אין לי ספק שתאהבו את האלבום הזה. כמו שאמר ג'ואי - מה יש לא לאהוב? קול מהפנט - יש. לחנים מדויקים - יש. בלדות - יש. רוק לפנים - ברור.

אז קדימה, חממו אוזניים והקשיבו ל:

(מתנצל מראש על הוידאו, זה מה שיש)


וזה השיר שמתמצת הכי טוב את האלבום לטעמי. אל תתנו לוידאו להרוס לכם:



לסיום, וידאו באיכות טובה:



תבלו!

יום שבת, 1 בפברואר 2014

פוסט ראשון בבלוג.


מה יהיה פה? לא ממש ברור עדיין. בגדול - דברים ששמעתי שעשו לי טוב.
זה יכול להיות איזה שיר שהפתיע אותי בתזמון נכון, או לחילופין שיר שנזכרתי בו פתאום.
זה יכול להיות אלבום, אומן או כל דבר אחר. בעצם אלו כל האפשרויות, אז אין דברים אחרים.
אני לא מגביל את עצמי לסגנונות מסויימים, הדברים שבאים לי טוב הם עונתיים. יחד עם זאת, יש דברים שלא באים לי טוב והם על-עונתיים כך שבהם כנראה שאף פעם לא נתקל בבלוג הזה.



אוקיי, אז קדימה לשיר הראשון:

רגע... שיר ראשון בבלוג. זה צריך להיות משהו עם משמעות.
MTV הלכו על Video Killed The Radio Star בקטע הכאילו קולי/סמלי/הומור עצמי.
ערוץ 24 העתיק ממנו והלך על "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" של רמי "פריים טיים" פורטיס. מאז אגב, הם דואגים להעתיק לפרנסתם.
אז מה אני אשים? אולי פרל ג'אם, כי אני מת עליהם? לא יודע, אנשים יחשבו שזה בלוג מיינסטרים ואז ילכו. אז אני אשים שיר של פרל ג'אם שאף אחד לא מכיר ואז יגידו "אהה מגניב, לא הכרתי את זה. בואנה הוא מבין משהו מהחיים שלו".... מממ לא. תמיד אפשר אגב לשים איזה שיר טוב של ניל יאנג, בוב דילן, אולי איזה הנדריקס. נכס צאן ברזל אמריקאי כלשהו שתמיד בא לי טוב (כן, ניל יאנג הוא קנדי, אבל רק הם יודעים מה ההבדל).

בסוף החלטתי ללכת על שיר של Eagles Of Death Metal. למה? ככה. זה הרעיון. כי זה מה שבא לי לשים.



האיגלס הם להקה מסצינת הרוק של קליפורניה, בהקמתם המשותפת של ג'סי היוז (זה בסדר, אף אחד לא יודע מי זה) ושל ג'וש הומי. את ג'וש כולם מכירים מלהקת המופת Queens Of The Stone Age. חשוב לדעת שהבחור הוא באר שופעת של יצירה וכשרון. כדאי מאוד לעקוב אחר הפרויקטים השונים שלו. בכל אופן, אחד מהם הוא הפרויקט המצויין לעיל אשר הספיק להוציא שלושה אלבומים, כולם כיפיים, קלילים בסגנון רוק מדברי משובח. שכחתי לציין שהם לא להקת דת' מטאל - השם בא מהמחשבה איך תשמע להקת האיגלס המקורית (הוטל קליפורניה) אם הם היו מתחילים לנגן דת' מטאל.

אז הנה זה באמת, השיר הפותח את האלבום השני של הלהקה Death By Sexy שיצא ב 2006. השיר נקרא I want you So Hard. מי שרוצה לזהות את דייב גרוהל (פו פייטרס, נירוונה) בווידאו, שילך על זה!
זאת מוסיקה שבאה לי טוב. תבלו: